Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ جالب تر از همه همان طور که حدس زده می شد امضای ناصرالدین شاه است. از این حیث که به زبان انگلیسی است و دستخط امضای اوست در در دفتر یادبود موزۀ مادام توسو.

هر چند قریب ۱۰۰ سال از انقراض سلسلۀ قاجار و بیش از آن از پایان سلطنت ۶ پادشاه قبل از سلطان احمد شاه می‌گذرد اما هم‌چنان موضوع تحقیقات تاریخی‌اند خاصه این که دربارۀ آنها و به ویژه ناصر‌الدین شاه قاجار فیلم و سریال ساخته می‌شود و تازه‌ترین آنها هم «جیران» است که به معشوقۀ ناصر‌الدین شاه می‌پردازد و از شبکۀ نمایش خانگی در حال پخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تازه ترین مورد، تارنمای «تاریخ ما» تصویری از مهر و امضاهای ۷ پادشاه قاجار منتشر کرده که به ترتیب تاریخی از این قرار است:

یک. مهر آقامحمد خان قاجار

دو. مهر فتحعلی شاه

سه. مهر محمد شاه

چهار. امضای ناصرالدین شاه

پنج. مهر مظفرالدین شاه

شش. امضای محمد علی شاه

هفت. امضای سلطان احمد شاه

جالب‌تر از همه همان طور که حدس زده می‌شد امضای ناصرالدین شاه است. از این حیث که به زبان انگلیسی است و دستخط امضای اوست در در دفتر یادبود موزۀ مادام توسو.

او که در تراشیدن ریش و سفر خارجی و دانستن زبان و خواندن شعر و داستان از اسلاف خود متفاوت است در امضا و دست کم در موزه‌ای خارجی هم این تفاوت را بروز داده است.

این یادآوری هم البته جا و ضرورت دارد که طبعا ناصر‌الدین شاه ذیل فرمان‌های داخلی چنین (با حروف انگلیسی) امضا نمی‌کرده و آن دستخط منحصر به بازدیدهای خارجی است و باید در نظر داشت که معیار برای این که حکم پادشاه کدام است مُهر سلطنتی بوده و نوع ابلاغ آن و نه امضای صِرف. ( توضیحات و متن از عصر ایران است).

* این توضیح هم خالی از لطف نیست که نام آخرین پادشاه قاجار «سلطان احمد» است و منافاتی با عنوان «شاه» ندارد. کلمۀ «میرزا» به معنی شاهزاده (در آخر و نه در اول برای کسانی به مثابۀ احترام به جایگاه حساب و کتاب) طبعا باید پس از سلطنت حذف می شده است اما سلطان احمد نام اوست و سلطان احمد شاه درست است.

منبع: سایت طلا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پادشاه ناصر الدین شاه سلطان احمد شاه قاجار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۴۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست تخصصی شاهنامه خوانی بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،نخستین نشست تخصصی شاهنامه خوانی به همت بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان با همکاری شهرداری خرم آباد با حضور شاهنامه خوانان ، استادان و دوستداران ادبیات برگزار شد .

مجتبی رومانی رئیس بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در نخستین نشست تخصصی شاهنامه خوانی در سال جدید ضمن گرامیداشت یاد وخاطره زنده یاد استاد جمشید صادقی یکی از شاهنامه پژوهان استان لرستان اظهارداشت خداوند منان را شاکریم که به همت استادان رشته ادبیات فارسی و ظرفیت های موجود و با همکاری شهرداری خرم¬آبادتوانستیم نخستین نشست تخصصی شاهنامه خوانی را برگزار نمایم امیدوارم بتوانیم با خرد جمعی و هم افزایی این نشست ها را در راستای بالابردن سطح آگاهی عموم مردم از کتاب شاهنامه فردوسی اثر حکیم ابوالقاسم فردوسی، این شاهکارحماسی زبان فارسی و حماسه ملی ایرانیان گامی موثر برداریم .

در ادامه این نشست مظفر فروغی در رابطه با منش و اندیشه ی زنده یاد استاد جمشید صادقی ،شاهنامه پژو لرستانی به ایراد سخنرانی پرداختند و در ادامه طاهره اسدیان فعلی و مظفر فروغی با خوانش داستان پادشاهی فریدون و ماجرای خواستگاری جندل فرستاده ی فریدون از دختران پادشاه یمن توضیخاتی را ارائه دادند ؛ که در پیرامون آن بحث هایی توسط حاضرین مبنی بر چند و چون آن مطرح شد و در مورد چرایی اکراه سرو پادشاه یمن در دادن دخترانش به پسران فریدون و دادن کلید حل معمای پادشاه یمن، توسط فریدون به پسرانش که قبل از رفتن انها به نزد پادشاه یمن، فریدون با پیشگویی خود آنها را مطرح و ادامه ی داستان که به برگزاری مراسم ازدواج سه پسر فریدون با سه دختر سرو ، پادشاه یمن، منجر می شود .بحث گفتکو صورت گرفت .

یادآور می شود نشست تخصصی شاهنامه خوانی بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان با همکاری شهرداری خرم آباد هردو هفته یکبار در روز دوشنبه رأس ساعت ۱۷ در سالن جلسات شهرداری مرکزی خرم آباد برگزار می شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904260

دیگر خبرها

  • معاون رئیس جمهور از تالاب حوض سلطان و گنبد نمکی قم بازدید می کند
  • سلطه تمام‌نشدنی پادشاه؛ رئال مادرید و هجدهمین فینال لیگ قهرمانان اروپا
  • هفتمین فینال؛ تونی کروس پادشاه لیگ قهرمانان اروپا
  • تهران در دوران احمدشاه قاجار / هاینریش هیملر مهره کلیدی هیتلر / معانی جالب زبان بدن ایتالیایی‌ها / رانندگی روزمره با خودرو مسابقه‌ای المنتال
  • رئال مادرید همچنان پادشاه اروپا؛ دورتموند برای سومین بار راهی فینال شد
  • برگزاری نشست تخصصی شاهنامه خوانی بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در سال ۱۴۰۳
  • پادشاه اردن: کنترل اسرائیل بر گذرگاه رفح فاجعه غزه را تشدید می‌کند
  • (ویدیو) نجم‌الدین شریعتی بر مزار خودش فاتحه خواند
  • سرباز ژاپنی که تا ۲۹ سال پس از پایان جنگ جهانی تسلیم نشد / شیر و یوزپلنگ‌های پسر صدام حسین / پنج فعالیت بشری که از فضا دیده می‌شود / مارچ ۸۱۱، سلطان فرمول یک
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!